INFO Taller febrer 2020



29 de febrer i 1 de març del 2020
Intensiu de Contact Improvisació a Lleida
Guiat per Maria Mora

Relació, espai i temps




Formulari d'inscripció



Horaris: Dissabte 10 a 13h i 15 a 18h   - 19h Jam
      Diumenge 10 a 15h i 15 a 17h - 18h jam
Preu: 60 euros

Descriptiu

En aquest taller treballarem dos focus diferenciats i alhora complementaris de treball individual per a després ser aplicat al Contact Improvisació;



Anatomia i Axis Syllabus; L’observació anatòmica del sistema ossi i de myofascial ens farà de canal per a optimitzar la nostra relació amb el terra, i entendre el disseny corporal que tenim per relacionar-nos també amb altres cossos a través de compartir el pes.

Improvisació; treball de sensacions i percepció i eines de moviment per tal de trobar una dansa pròpia i clara que ens permeti relacionar-nos amb altres danses des d’un lloc individual i alhora obert per a la construcció i el diàleg corporal i improvisat.

Axis Syllabus

L'Axis Syllabus és una eina per l'aproximació al moviment fundada pel ballarí Frey Faust. Estudia la locomoció humana en termes de salut i eficiència, i n'extreu la informació en camps científics com l'anatomia, la física, la biomecànica etc. Ofereix un entrenament que proporciona auto coneixement i autonomia.
Axis Syllabus s'actualitza constantment segons els nous interessos que sorgeixen en les persones de la Comunitat Internacional de Recerca Axis Syllabus (ASIRC) i les novetats en les recerques de la comunitat científica, i així també fent els canvis pertinents en l'oferiment del material de moviment en acord amb aquests canvis.
AxisSyllabus.org

E-mail: contact.lleida@gmail.com