UN-DOING

3.4 I 5 de Març
curs amb THOMAS METTLER (Suïssa)
UN-DOINGUN-DOING

El nostre punt de partida en aquesta dansa-recerca és un-doing (no fer). A través d’una escola profunda dins dels nostres cossos i sentits estem preparats per fer una recerca interior i exterior, per entendre els fonaments bàsics i principals a l’hora de fer lifts lleugers. Despertant la consciència i l’escolta cap a l’energia de l’altre ballarí podem ballar CI d’una manera suau i sense esforç.
Mitjançant un treball profund amb la nostra FASCIA busquem el to apropiat dels nostres músculs i descobrim les noves possibilitats de moviment lliure i la lleugeresa del nostre esquelet dins d’uns músculs fluids i un sistema de teixits connectius.Aconseguir lleugeresa o flotar en els altres són habilitats que aprendrem jugant. Sempre amb un focus clar: FLOTAR amb el moviment dels altres enlloc d’escalar damunt del company. La tècnica i la força haurien de venir de dins, respectant el nostre cos i el dels companys.

L’ús de la RESPIRACIÓ és una part important dins de la nostra dansa. Connectar amb la pròpia respiració, amb la respiració de la dansa-moviment del nostre company i passejar dins d’aquesta respiració CONJUNTAMENT.

Treballant aquestes habilitats i la respiració podem construir una CONFIANÇA real que ens permetin provar coses arriscades sense por.
“... per arribar al punt de DEIXAR QUE SUCCEEIXI”.

THOMAS METTLER

Thomas Mettler (Suïssa) treballa en teatre i dansa dins d’una contínua recerca que va començar fa 35 anys. Ha estat donant classes durant més de 29 anys, 4 anys a escoles de dansa i teatre de Londres i Paris. Ha impartit workshops que l’han portat a Colombià, França, Anglaterra, Itàlia, Alemanya, USA, Índia, Grècia, Portugal, Finlàndia, Espanya, Palestina, Polònia, República Txeca, Ucraïna i Suïssa. Amb les seves actuacions internacionals arreu del món i convidant artistes de tot arreu al seu país natal, continua fent realitat el seu somni d’aconseguir un món sense barreres.
“CI és per a mi – en aquest moment de la meva vida i dansa- més i més MENYS I MENYS = més amb menys = escoltar, escoltar, escoltar enlloc de fer, fer, fer. Si només tingués una paraula per descriure-ho, ho anomenaria Un-doing.

http://www.keep-searching.ch/Biographie.html

Nivell: tots els nivells. També iniciació.
Hores: 18h (12 h de classe + 6 h de Jam)
Preu: 60 euros.

Oferim lloc per dormir a les cases dels de Lleida. (Places limitades. Ordre d’inscripció)

Horaris:
Divendres: Jam. 20:00
Dissabte: Taller: de 10 a 13h / Dinar: 13,30h / Taller: de 15,30 a 18,30h /
Sopar: 19h / Jam: 20,30h
Diumenge: Taller: de 10 a 13h / Dinar: 13,30h / Taller: de 15,30 a 19h /
Jam: 19,30h

Organització menjades: L'organització comprarà el menjar (vegetarià, làctics i ous).

Preu taller: 60€

Menjades: 25€ (inclou: dissabte dinar+sopar i diumenge dinar. No inclou esmorzars)

 LLOCS: 

 jam divendres:  TEATRE DE L’ESCORXADOR DE LLEIDA. Carrer Lluís Companys, s/n 
 curs i jams dissabte i diumenge: ESCOLA PRÀCTIQUES II Av. Alcalde Rovira Roure, 46, 


INSCRIPCIÓ:

Per tal d’inscriure’s al curs cal emplenar el formulari que trobareu al
següent enllaç i realitzar el pagament del curs al compte:

IMPORTANT: La inscripció no es donarà per feta fins que s'hagi fet l'ingrés.
PLACES LIMITADES A 30 PARTICIPANTS.

FORMULARI AQUÍ 

ES73 3140-0001- 96-001- 19040-00 (CAIXA DE GUISSONA)

indicant el vostre nom.