Taller del Maig

FLYING AND FALLING
Taller de Contact Improvisació amb Adrian Russi

30 d’abril, 1, 2 i 3 de maig




   






Nivells: Cal tenir experiència prèvia de CI
Hores:  26 h (18h de classe + 8h jam de Jam)
Preu taller:  90 euros
Preu menjades: 30 euros (dinars i sopars)

Oferim llocs per dormir a les cases dels  de Lleida (places limitades)



FALLING AND FLYING

Sovint considerem les tècniques per volar i caure força complexes i només per a ballarins avançats. No obstant podem abordar en la primera classe habilitats per aterrar suaument al terra i enlairar-nos en l’espai amb facilitat. Donat que el CI és una forma de dansa on el cos està constantment escoltant la gravetat i jugant amb balanç i fora de balanç, volar i caure és una part de la nostra experiència des dels primers moments en que comencem a ballar CI.
Aquesta és una raó per la qual aquest taller s’iniciarà amb habilitats bàsiques i exercicis per desafiar la teva percepció: entendre que volar és una qüestió de sensacions i habilitats per organitzar de manera clara el nostre cos. Descobriràs que els principis fonamentals són els mateixos tant si et mous arran de terra com si et mous damunt de les espatlles del teu company.
Nivell: participants amb bases de CI. El material estarà preparat de tal manera que els participants amb poca experiència en CI puguin seguir satisfactòriament totes les indicacions.


ADRIAN RUSSI

Actualment viatja per tot Europa i de vegades intercontinentalment per oferir tallers i performances de Contact i Improvisació Lliure. Des de 1992 està profundament involucrat en el C. Dedica la major part de la seva vida a aquesta meravellosa forma de dansa.
Després dels seus estudis de New Dance a Bewegungs-art (Freiburg) ca continuar la seva educació superior amb diferents mestres, entre ells Steve Paxon, Nancy Stark Smith i Nita Litlle. A part d’això la seva manera d’ensenyar està influenciada per la seva pròpia recerca I l’estudi de diferents disciplines artístiques i la teràpia craneosacral.
A l’hora d’ensenyar se centra en els aspectes tècnics del CI, així com en tot allò que fa referencia a la percepció i en la creativitat que ve d’un  cos-consciència distingit. Per a ell el plaer de jugar, el compromís profund amb la dansa, la presencia total i el respecte pels altres són els fonaments per obtenir el màxim possible a l’hora de ballar CI.
Com a intèrpret treballa amb diferents artistes internacionals. Les seves obres es basen principalment en la improvisació lliure i hi incorpora CI, dansa, dansa-teatre, veu i música en viu.


Horari:

Dijous: Jam a les 20:30
Divendres: Taller de 10 a 13h/ Dinar 13:30h / Taller de 15:30 a 18:30h /Sopar 19h / Jam 20:30h
Dissabte: Taller de 10 a 13h / Dinar 13:30h / Taller de 15:30 a 18:30h / Sopar 19h / Jam 20:30h
Diumenge: Taller de 10 a 13h / Dinar 13:30h / Taller de 15:30 a 18:30h / Jam 19:00h

Organització menjades: Mou-lo s’encarrega de fer la compra del menjar (vegetarià, làctics i ous).

LLOC: Escola Ciutat Jardí de Lleida. C/Carmel Fenech, s/n

INSCRIPCIÓ: 

Per tal d’inscriure’s al curs cal emplenar el formulari que trobareu al següent enllaç i realitzar el pagament al compte:
ES73 3140-0001-96-001-19040-00(CAIXA GUISSONA) indicant el vostre nom i cognom.

Enllaç INSCRIPCIÓ

Places de participació i allotjament limitades.