Taller de Març


DANSANT ENTRE ELS LÍMITS

14 i 15 de marçTaller Intensiu d'Axis Syllabus.
A càrreg de Maria Mora








 




Nivell: tots els nivells
Hores:
8h curs, 2h jam
Preu:
40 euros

Descripció del taller.


La dansa en farà de guia per a endinsar-nos en el reconeixement i l'anàlisi del nostre cos.
En aquest taller observarem l'anatomia del cos per tal de veure quins camins aquesta  suggereix per al moviment, i així descobrir capacitats i limitacions que naturalment ens venen donades en funció del rang de moviment de les diferents articulacions òssies.
Parlarem de les lleis físiques i d'inèrcia. Entre d'altres, els senyors Galileu i Newton ens donen claus per a trobar un moviment eficient.
Ens endinsarem en danses basades en la salud de la nostra estructura i l'estalvi d'energia durant el moviment, potenciant així la nostra capacitat física i reduint el risc de lesions.
Que és Axis Syllabus?

L’Axis Syllabus
és una disciplina que busca crear connexions entre ciència, biomecànica, medicina, física, dades empíriques, psicologia i ètica, compilant informació de diferents disciplines i sectors, per tal d'entendre el funcionament de la locomoció humana.
L'objectiu es facilitar eines per a l'anàlisi i l'entrenament del cos en termes de salud i eficiència i així potenciar el coneixement del nostre cos per a una major autonomia i autoresponsabilitat.
AS busca actualitzar i contrastar el coneixement adquirit a mesura que ciència i medicina fan nous descobriments i/o precisions. El camp d'estudi que Axis Syllabus avarca es defineix en termes de salud i eficiència del moviment humà i en relació als nous interessos i preguntes que vaguin sorgint.



Maria Mora Alcolea


Nascuda a Lleida, Ballarina i professora en el camp de la dansa contemporània. Al 2007 viatja a Brussel•les i estudia el mètode de moviment Axis Syllabus durant 5 anys; formant-se amb Baris Mihci i Frey Faust, n'és professora certificada. Al mateix temps treballa diferents llenguatges de dansa contemporània, amb Dominique Duzinsky, The Slovaks, Rasmus Olme, Fatou Traore, Marielle Morales i d'altres.
Inmersa en el Contact Improvisació es forma amb professors com Baris Mihci, Frey Faust, Mirva Makinen, Kira Kirsh, Jerome D'Orso, Zita Pablistovà.
Treballa la improvisació contemporània amb el Collectif En Transit durant 3 anys.

Ara viu a Lleida, forma part de l'associació Mou-lo de Contact Improvisació de Lleida, la companyia Mou-lo Projectes, i forma part del projecte MusicDanse amb el quartet de flautes 4Now.
Ensenya Axis Syllabus, Contact Improvisació, improvisació contemporània i dansa contemporània setmanalment a Lleida, per compte pròpi i a l'acadèmia Arts Dansa, també treballa la música a través del moviment a l'Orfeó Lleidatà.
També exerceix tallers de dansa i moviment en l'àmbit de la salud mental.

Horaris
Dissabte 14
15 a 17h classe
17 a 17:30 descans
17:30 a 19:30 classe

Diumenge
15 a 17h classe
17 a 17:30 descans
17:30 a 19:30 classe

20h.....JAM!!!!

Lloc

 Escola Ciutat Jardí de Lleida . C/ Carmel Fenech, s/n

INSCRIPCIÓ


PER al d’inscriure's al curs cal emplenar el formulari que trobareu al següent enllaç i realitzar el pagament del curs al compte:
ES61 2013 3188 5502 1012 5295 (Catalunya Caixa)
indicant el vostre nom.

Enllaç INSCRIPCIÓ
 

(El periode d'inscripció finalitza el dia 9 de març. Places limitades)