CURS D'INTRODUCCIÓ AL CONTACT IMPROVISACIÓ

Els dijous de 18:30 a 20h

A càrrec de Isaac Forns Gabandé i Maria Mora Alcolea


El Contact Improvisació és un ventall de possibilitats per a l’experimentació, el joc, el diàleg i l’escolta humana mitjançant el cos, l’espai i el temps que ens regalem cada vegada que dansem.

La pràctica de Contact Improvisació utilitza, entre d’altres eines, l'intercanvi de pes, la consciència del propi centre, la distribució de l'espai i el temps, per a crear una dansa col·lectiva amb una o més persones, en la que tot hi és cabut.

Aquesta disciplina afavoreix el desenvolupament humà en moltes vessants. Per un costat, habilitats motores que permeten el descobriment del propi cos, amb tot detall. Per d’altra banda accentua i afina l'escolta cap a un mateix i cap als companys de dansa per tal de poder establir diàlegs corporals i danses en acord al moment present. També possibilita el reconeixement i experimentació d'emocions que el cos ens proposa de forma natural i espontània mentre ens movem.

Per tot això i d’altres motius que anem descobrint cada vegada que dansem, ens plau compartir amb totes vosaltres aquesta forma de dansa contemporània anomenada Contact Improvisació.

Us hi esperem!

LLOC: Escola Ciutat Jardí
DIA I HORA: Cada dijous de 18:30 a 20h.
INICI DE LES CLASSES: Dijous 9 d'octubre de 2014
APORTACIÓ: 7 eur/sessió - 50 eur/pack de 10 sessions